Kde vám postavíme domovní ČOV na klíč?

Publikováno: 04. 12. 2023 7 minut čtení
cov3.jpeg
Domovní čistírna odpadních vod na klíč je praktická služba, která vám vyřeší veškeré starosti se stavbou ČOV. Postaráme se o projekt, schválení úřadů, zemní práce i instalaci čistírny. Naše hlavní působiště jsou města Domažlice, Dobřany, Plzeň, Klatovy, Rokycany, Stod a další místa v Plzeňském kraji. Službu ale můžete objednat kdekoliv v ČR.

Co je služba domovní ČOV na klíč

Pořídíte-li si domovní čistírnu odpadních vod na klíč, znamená to, že se oslovená firma postará o stavbu ČOV na vašem pozemku. Rozsah této služby se různí v závislosti na vašich představách a požadavcích. V ZAKRA nabízíme hned tři varianty služby ČOV na klíč – od vypracování projektu až po kompletní realizaci, při níž nebudete mít se stavbou ČOV žádné starosti.

Službu domácí čističky odpadních vod na klíč nabízíme v rámci celé republiky, nejblíže (a tím pádem nejrychleji) však dodáváme ČOV do Plzeňského kraje.

Tip: Uvažujete o ČOV? Sepsali jsme pro vás výhody a nevýhody domovní čističky.

K jakým stavbám ČOV dodáváme?

Domovní ČOV vám umíme postavit nejen u rodinného domu. Dokážeme vám pomoci s realizací domovní čističky také u chat, chalup a jiných rekreačních objektů nebo třeba u penzionů a ubytovacích zařízení.

ČOV u rekreačního objektu

Co očekávat od služby ČOV na klíč?

1. Osobní schůzka: Po úvodní nezávazné konzultaci se přijedeme podívat přímo k vám na pozemek. Společně probereme vaše představy o realizaci domovní ČOV. Naši experti posléze navrhnou ideální řešení.

2. Tvorba rozpočtu: Moc dobře víme, že na ceně záleží. Dalším krokem služby ČOV na klíč je proto nacenění a tvorba podrobného položkového rozpočtu.

3. Projekční práce: Pokud rozpočet odsouhlasíte, pustíme se do tvorby projektu vaší domovní čistírny odpadních vod. Jsme autorizovaní inženýři vodohospodářských staveb, takže vše zvládneme sami a rychle.

4. Povolení ČOV: Domovní čistírna odpadních vod je vodní dílo, a jako takové potřebuje ke stavbě povolení úřadů. I o to se zvládneme postarat. Domovní ČOV povolujeme jak ohláškou, tak i vodoprávním řízením – vždy podle toho, co je pro vás lepší.

5. Doprava ČOV na místo: Vámi vybranou ČOV (nebojte, s výběrem správného produktu vám umíme poradit) přivezeme na pozemek.

6. Stavba ČOV: Přichází na řadu stavba! Přijedeme i s veškerou technikou a pustíme se do výkopových prací, instalace a umístění ČOV. Veškeré práce obvykle zaberou maximálně tři dny.

7. Zprovoznění a údržba: Domovní čistírnu vám nakonec kompletně zprovozníme. Navíc vám vysvětlíme, jak se o ČOV starat. Samozřejmostí je pravidelný servis, který rádi zajistíme.

Domovní ČOV Tachov, Rokycany, Klatovy, Plzeň, Domažlice

Varianty a cena služby ČOV na klíč

Možná vás při výčtu služeb napadlo, že by vám stačila pouze část – například pouze stavba ČOV. Z toho důvodu jsme naši službu ČOV na klíč rozdělili do několika variant.

Základ od 39 900 Kč

Pro zákazníky, kteří už mají domovní ČOV povolenou a koupenou, jsme připravili variantu Basic. Pokud zvolíte tuto službu ČOV na klíč, postaráme se o základní stavební úpravy na pozemku, a to včetně výkopu pro čističku a její usazení. V ceně je také zarovnání terénu a odvoz zeminy.

Standard od 99 900 Kč

Čistička na klíč ve variantě Standard znamená nejen usazení a stavbu ČOV, ale také vyřízení projektu, hydrogeologického posudku i povolení a dodání ČOV dle výběru. V této variantě máte s realizací čističky minimum starostí. Na vás zůstává případné vybudování vsaku či stavba akumulační nádrže.

Premium od 179 900 Kč

Ti, kteří chtějí nechat skutečně vše od A do Z na profesionálech, můžou sáhnout po variantě Premium. Postaráme se naprosto o všechno: od prvotního ohledání místa realizace přes povolení a stavbu ČOV až po výkopy, materiál pro kanalizaci a vybudování vsakovacího objektu. Tato varianta vám zaručuje, že vás realizace ČOV bude stát minimum času a energie. Navíc vše zajistíme my v ZAKRA, nemusíte si tedy lámat hlavu s komunikací a synchronizací mnoha dodavatelů.

Služba ČOV na klíč – varianty

Finální cena až po osobní návštěvě

Proč jsou všechny ceny uvedené s předložkou „od“? Skutečnou finální cenu vám totiž můžeme říct až ve chvíli, kdy navštívíme váš pozemek. Může se totiž stát, že zjistíme skutečnosti, které stavbu ČOV prodraží – třeba jílovité podloží nebo vysokou hladinu podzemních vod.

Ohledání pozemku zpoplatňujeme částkou 3900 Kč včetně DPH. Pokud si u nás objednáte čistírnu na klíč, ohledání je samozřejmě zdarma v rámci ceny služby. Částka v tom případně funguje jako vratná záloha.

Dalším aspektem finální ceny služby čističky na klíč je také výběr konkrétní ČOV – na trhu lze najít čističky jednodušší a levnější, ale také moderní a dražší.

Tip: Přečtěte si, jak vybrat ČOV pro rodinný dům.

Jaké domovní ČOV nabízíme?

Jak je to tedy s výběrem konkrétní ČOV v případě služby na klíč? Jak už jsme řekli, na trhu existuje široké spektrum modelů. V ZAKRA nejraději instalujeme kvalitní domovní čistírny, které nabízejí rozumný poměr ceny a výkonu. Nejlepší zkušenosti máme my i naši zákazníci s těmito domovními čističkami odpadních vod:

  • Variocomp od ASIO

  • Monocomp od ASIO

  • AT a AT Plus od Aquatec

  • Topas S a Topas R od TopolWater

Tip: Přečtěte si kompletní srovnání a recenze domovních ČOV na českém trhu.

Realizace ČOV v Plzeňském kraji

Kde realizujeme domovní ČOV? Plzeň, Rokycany, Klatovy, Domažlice, Tachov a další

Naším domovským krajem je Plzeňský kraj – zde rádi a rychle vyřídíme jak instalaci, tak i pravidelný servis ČOV. Realizujeme v rámci všech okresů v kraji: Plzeň-město, Plzeň-jih, Plzeň-sever, Domažlice, Klatovy, Rokycany, Tachov.

Přijedeme za vámi do například do obcí: 

Obec

Okres

Bělá nad Radbuzou

Domažlice

Bezdružice

Tachov

Blovice

Plzeň-jih

Bor

Tachov

Černošín

Tachov

Dobřany

Plzeň-jih

Domažlice

Domažlice

Hartmanice

Klatovy

Holýšov

Plzeň-jih

Horažďovice

Klatovy

Horní Bříza

Plzeň-sever

Horšovský Týn

Domažlice

Hostouň

Domažlice

Hrádek

Rokycany

Janovice nad Úhlavou

Klatovy

Kasejovice

Plzeň-jih

Kašperské Hory

Klatovy

Kaznějov

Plzeň-sever

Kdyně

Domažlice

Kladruby

Tachov

Klatovy

Klatovy

Kožlany

Plzeň-sever

Kralovice

Plzeň-sever

Manětín

Plzeň-sever

Měčín

Klatovy

Město Touškov

Plzeň-sever

Pokud se vám však naše nabídka líbí a rádi byste s námi ČOV realizovali na pozemku, který se nachází jinde v republice, není problém! Ozvěte se nám i tak. Službu ČOV na klíč nabízíme po celé ČR.

Výhody realizace se ZAKRA: Od Plzně přes Tachov, Domažlice, Rokycany až po Klatovy

  • Jako autorizovaní vodohospodáři připravujeme veškeré projekty sami. Nemusíme tak službu zadávat žádným třetím stranám.

  • Máme bohaté zkušenosti a za sebou tisíce zhotovených projektů a stovky realizovaných ČOV.

  • Vyřídíme za vás vše od A do Z. Zařídíme povolení ČOV i tvorbu projektu a vy tak nemusíte ztrácet čas vysedáváním na úřadech.

  • Nabídneme vám nejlepší možnou cenu. Pokud nám předložíte nabídku konkurence, dorovnáme ji.

  • Víme, že postavením ČOV to nekončí. Domovní čistírna odpadních vod vyžaduje pravidelný servis, který vám rádi poskytneme.

Ukázky realizace ČOV na klíč

Takto můžou vypadat realizace i u vás, ať už sídlíte v okrese Plzeň, Rokycany, Klatovy, Domažlice, Tachov či jiném.

Realizace ČOV ZAKRARealizace ČOV ZAKRARealizace ČOV ZAKRA

Nezávazně nás kontaktujte